Nørregårdsboller

Nørregårdsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
50 g.gær
100 g.smør
5 dl.mælk
0.5 tsk.salt
 dl.sukker
1.25 dl.hvedemel
40 runde aluminiumsformer
 
 Fyld:
100 g.smør
½ dl.sukker
1 dl.kokosmel
 
Opskrift:
Smuldr gæren ned i en skål. Smelt fedtstoffet i en kasserolle og tilsæt mælken. Lad den blive ca 37 grader. Hæld blandingen over gæren, rør rundt og tilsæt salt, sukker samt 1 dl mel. Arbejd dejen godt igennem i 4-5 min. Tilsæt resten af melet, arbejd det ind i dejen, lad den hæve under et klæde i 15-30 min. Rør imens fedtstof, sukker og kokosmel sammen. Sæt aluniniumsformene på 2 plader. Fordel dejen i formene. Lav med en melet tommelfinger et hul i hver bolle og kom lidt kokosdej i hver. Lad dem hæve på et lunt sted i ca 25 min. Bag bollerne ved 250 grader på midterste rille i ca 8 min. Lad dem derefter køle på en rist uden dække.





karakterer:
Opskriften er vist 7163 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-24 12:48:28
Det passer ikke med den angivne mængde mel. Der skal nok stå liter i stedet for dl.