Smuldr gæren ned i en skål. Smelt fedtstoffet i en kasserolle og tilsæt mælken. Lad den blive ca 37 grader. Hæld blandingen over gæren, rør rundt og tilsæt salt, sukker samt 1 dl mel. Arbejd dejen godt igennem i 4-5 min. Tilsæt resten af melet, arbejd det ind i dejen, lad den hæve under et klæde i 15-30 min. Rør imens fedtstof, sukker og kokosmel sammen. Sæt aluniniumsformene på 2 plader. Fordel dejen i formene. Lav med en melet tommelfinger et hul i hver bolle og kom lidt kokosdej i hver. Lad dem hæve på et lunt sted i ca 25 min. Bag bollerne ved 250 grader på midterste rille i ca 8 min. Lad dem derefter køle på en rist uden dække.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6489 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Lisbet - 2011-02-24 12:48:28 Det passer ikke med den angivne mængde mel. Der skal nok stå liter i stedet for dl.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider