Vaniliesovs

Vaniliesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 dl.kaffefløde
 dl.piskefløde
50 g.rør sukker
1  hel vaniliestang
5 pastuseret. æggeblommer
 
Opskrift:
Hæld rørsukker, fløde og den hele vanille i en gryde

Når den er ved at koge tages den af pladen og den hele vanillestage tages op og skarves fri af korn, som lægges ned til den varme fløde.

Herefter bringes dette i et hurtigt opkog hvor der skrues HELT ned for varmen ikke slukke

Pisk da æggeblommerne i et ad gangen til den får den cremet konsistens.

Cremen stilles her efter på køl i køleskabet (gerne natten over)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10608 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu