Kog de træede ender af aspargesene, porretoppe og persillestilke i hønsebouillonen i 15 min. Sigt bouillonen. Del aspargesene i mindre stykker og gem hovederne. Smelt smørret og sauter porrerne 5 min. heri. Tilsæt den siede bouillon, bring den i kog og kog 15 min. Tilsæt aspargesstykkerne og kog yderligere 5 min. Tilsæt mælken og blend suppen. Passér den gennem en sigte, varm den igennem og smag til med salt, peber og revet citronskal.
Fordel aspargeshoveder og den varme suppe i 4 dybe tallerkener, drys med hakket persille og revet parmesanost og server ristet brød eller brødcroutoner til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(13 stemmer)
Opskriften er vist 21560 gange, og udskrevet 743 gange.
Kommentarer
Helle - 2009-06-15 19:34:30 Ok. Men smager lige vel meget af porre
maianna - 2008-02-14 16:47:00 Meget lækker. Havde ingen porer i huses, brugte løg. dejligt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider