Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ezekielbrød

Ezekielbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6.25 dl.hele hvetekorn
3.75 dl.spelt mel
1.25 dl.hel bygg
1.25 dl.hel hirse
0.6 dl.tørkede grønne linser
2 spsk.tørkede Great Northeren Beans
2 spsk.tørkede kidney bønner
2 spsk.tørkede pinto bønner
 
1 l.vann 45°C
2.5 dl.honning
1.25 dl.olivenolje
2 pk.tørrgjær
2 spsk.salt
 
Opskrift:
Ha vann, olje, honning og gjær i en bolle. Rør sammen og la stå 5 minutter. Bland korn og bønner sammen og mal det på en mølle/kvern. Bland dette sammen med gjærblandingen og salt. Rør godt i 10 minutter. Elt ut deigen til 2 avlange brød som legges i smurte brødformer. Settes så til heving i ca 1 time til det er nådd toppen av formene. Bakes ved 175 grader i ca 45-50 minutter eller til brødene er gyldne brune.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 30993 gange,
og udskrevet 405 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lisbeth Fokdal  -  2014-05-24 12:12:16
Ezekiel brød er omtalt i Bibelen i Ezekiels Bog

  -  2012-07-13 14:46:25
skal kornet og bønnerne ikke først sættes til spiring i 3 dage, eller er dette ikke nødvendigt, for det lettere kan fordøjes?