linemuslinger eller blåmuslinger 1½ kg. linemuslinger eller blåmuslinger
3
dl.
hvidvin 3 dl. hvidvin
1
gulerod 1 gulerod
2
skalotteløg 2 skalotteløg
20
g.
smør 20 g. smør
4
dl.
fiskebouilllon 4 dl. fiskebouilllon
1
dl.
piskefløde 1 dl. piskefløde
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Rens muslingerne. Bring 1 dl hvidvin i kog i en stor gryde. Kom muslingerne i gryden, læg låg på og damp dem ved god varme i ca. 5-10 minutter til de har åbnet sig. Rør rundt i muslingerne et par gange med en grydeske. Tag muslingerne op og kasser eksemplarer der ikke har åbnet sig. Si kogelagen. Snit løg og gulerod og svits det i en gryde med smørret. Tilsæt resten af vine og muslingelagen og kog det i 3-4 minutter. Hæld så fiskebouillonen i sammen med fløden. Varm suppen igennem og smag til med salt og peber og kom til sidst muslingerne i. Muslingerne må gerne hældes i, stadig i deres skal dette giver en dekorativt ret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12247 gange, og udskrevet 291 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider