Brændenældesuppe I

Brændenældesuppe I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Brændenælder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1-1.5 l.unge brændenældeblade
1 l.bouillon
1.5 spsk.smør
1.5 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 purløg
 evt. 4 halve smilende æg
 
 
Opskrift:
Skyl brændenælderne i flere hold vand. Giv dem et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra og hak dem på et brædt med kniv. Bring bouillonen i kog, tilsæt de hakkede blade og lad dem koge nogle minutter. Rør smør og mel sammen til en smørbolle og pisk den ud i den kogende suppe. Lad suppen koge et par minutter og smag til med salt og peber.

Kom fintklippet purløg på suppen ved serveringen og placér også gerne et halvt smilende æg i hver portion.


karakterer:
Opskriften er vist 19786 gange,
og udskrevet 587 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Freja  -  2012-05-07 15:35:41
står der en liter bulion?

Jette Borgen Müller  -  2010-05-02 23:39:55
Jeg kommer løg i suppen og så blender jeg nældebladene sammen med de letkogte løg terninger,en lille sjat fløde på suppen gør den til festmad.

Jette  -  2009-06-25 12:32:14
Enkel at lave men en anden gang vil jeg tilsætte en masse grønsager så den bliver mere fyldig

sofie  -  2007-06-14 17:20:42
hvor meget salt,peber skal der i.

Annika  -  2007-05-26 13:59:01
Den smager rigtigt godt - særligt med pasta og parmasan. UHHHMMMM!!!!

johanne  -  0000-00-00 00:00:00
uhmm it taste soo good

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Skøn svensk suppe

Camilla  -  0000-00-00 00:00:00
jeg syntes det er en god og nem opskrift

Lars Nilsson  -  0000-00-00 00:00:00
Skøn suppe, som er hyggelig at lave over bål, og smager skønt

Mary Donaldson  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager meger dejligt, og er sjovt at lave.