Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggesnaps

Æggesnaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kolde drikke

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 æg
16 spsk.sukker
 Evt. Havregryn eller lidt kakao
 


Opskrift:

Pisk æg og sukker til det er tykt. Bland op med kakao og/eller havregryn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (153 stemmer)

Opskriften er vist 71012 gange,
og udskrevet 193 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bettemuz  -  2018-03-23 21:23:06
Super god opskrift


Æggesnaps?!  -  2016-12-19 14:03:19
Troede at man kunne finde opskriften på æggesnaps, men det var så ikke tilfældet her. Denne her opskrift har sgu intet at gøre med æggesnaps. Æggesnaps har rom i og er en drik....der kan drikkes!!.


Anna Maria  -  2016-07-11 17:13:25
Salmonella er konstateret ikke at være til fare længere i Danmark. Æg kan nu bruges helt som i gamle dage. Men hvis man er usikker er det generelt en god ide at bruge æg fra fritgående høns og gerne økologiske. Lækre tips til æggesnaps: - Citron/Appelsin saft - Kardemomme - Finthakket mynte - En lille smule sødmælk


Guldmusen  -  2013-05-12 17:35:35
Pröv at tilsätte 2 tsk. vanilliesukker til din äggesnaps - det smager himmelsk!!


Jeanette  -  2012-12-19 10:25:47
Det med at dyppe ægget i kogende vand er fint, men virker kun hvis æggene er HELT friske, da salmonella bevæger sig gennem skallen og ind i ægget under opbevaring. Så hvis man køber æg i butik, så er de tit flere uger gamle, og så virker tricket med kogende vand ikke...


  -  2012-12-13 10:07:13
God opskrift, dog vil jeg foreslå at man, hvis man bruger øko-æg lige dypper ægget i kogende vand i 3-4 sekunder.


  -  2012-02-18 13:39:12
den er rigtig god


Chris  -  2012-02-07 22:26:49
Nu ikke så forskrækkede.. Brug øko-æg eller skold dine æg med kogende vand først (salmonella sidder på skallen). Fin opskrift


1234  -  2010-06-23 20:53:56
Man kan bare bruge økologiske æg fra fritgående høns, så er der ingen chance for salmonella, den er i hvert fald meget lav. Pastauriserede æg er ikke et MUST!


Beck  -  2009-12-16 16:26:37
Mine piger på 9 og 11 synes det var et hit


vanessa 11 år  -  2009-04-25 17:00:00
jeg syntes selv denne opskrift er ret god ^-^


  -  0000-00-00 00:00:00
Husk endelig, at det skal være pastauriserede æg! Salmonellaforgiftning er ikke sjovt at have...