Sharwarma Lammekød

Sharwarma Lammekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Shawarma

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 lammekød
 
 Lage:
5 dl.yoghurt naturel
2 skefuldesalt røres godt i
 saften fra i citron
2-5 fedknust hvidløg
1-2 tsk.chilipulver
1-2 skefuldGaram Masala
1 skefuldspidskommen
 
 
Opskrift:
Kødet skæres rent for fedt og puds, prikkes grundigt med en gaffel og lægges i lagen i 1-2 dage. Anbringes i ovnen på en rist (husk bagepapir under) i 4-6 timer ved svag varme (150°). Hvis man trænger til variationer kan de to sidste krydderier eventuelt helt eller delvis erstattes af Dhanya eller Korma mix, som er en sødtduftende krydderiblanding.

Serveres med ris og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 14489 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu