Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sharwarma Lammekød

Sharwarma Lammekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Shawarma

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 lammekød
 
 Lage:
1/2 l.yoghurt naturel
2 skefuldesalt røres godt i
 saften fra i citron
2-5 fedknust hvidløg
1-2 tsk.chilipulver
1-2 skefuldGaram Masala
1 skefuldspidskommen
 
 


Opskrift:

Kødet skæres rent for fedt og puds, prikkes grundigt med en gaffel og lægges i lagen i 1-2 dage. Anbringes i ovnen på en rist (husk bagepapir under) i 4-6 timer ved svag varme (150°). Hvis man trænger til variationer kan de to sidste krydderier eventuelt helt eller delvis erstattes af Dhanya eller Korma mix, som er en sødtduftende krydderiblanding.

Serveres med ris og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 13242 gange,
og udskrevet 237 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu