Kommentarer
Jette Öring, Skåne, Sverige - 2015-04-22 18:34:36 Vil pröve den til 10-12 personer, det er vel blot at " gange " de angivne mål med 3? ( opskriften er jo til 4 personer). Vil brune ködet först, tilsätte bouillon'en og lade det småkoge i ca 1 time og derpå fölge resten af jeres opskrift. Tror at den bliver super/Jette
Mette - 2012-04-28 19:42:46 Laver det gerne med tern af gulerødder og pastinakker også. Gir´mere smag til suppen. Evt. lidt bacon. evt. lidt chilli, for at gi den lidt bid.
- 2011-05-19 21:49:03 jeg elsker den. den har den lette koncentrat ...
den bløde mand - 2010-06-13 15:37:25 øj øj øj øj øj det er godt. laver den med jævne mellemrum og den score stadig billige point hos kæresten såvel sivgerfamilien
Karin - 2009-08-25 09:52:01 Super skøn suppe. Kan stærkt anbefales. Jeg kom også et par gulerødder i.
gurli54 - 2008-11-21 18:10:25 Der står 1½ litter bouillion = vand
Annika - 2008-03-01 22:15:24 Hvor meget vand skal der tilsættes?
Birthe - 2008-01-31 11:54:16 Kunne i ikke tage og skrive hvor man evt. kan købe specielle krydderier. Eks. Gulyas kryddericreme??? Jeg har ikke kunne få det i Brugsen/Føtex.
judith - 2007-11-23 09:53:29 smager bedst med ungarske gulyas krydderikreme
Mads - 2007-10-17 21:28:53 Kan kun sige et ord "SMUKT"
Per - 0000-00-00 00:00:00 Nu er jeg jo vild med rigtig mørt kød, så jeg brunede kødet og tilsatte bouillonen og lod kødet koge ca. 1 time før jeg tilsatte kartofler, løg og tomater.
Kecia - 0000-00-00 00:00:00 Den er rigtig lækker, smager fantastisk godt og er god om vinteren... fordi så varmer den godt..
Rikke - 0000-00-00 00:00:00 dejlig opskift. godt når det er koldt. Varmer godt.
PeterRef - 0000-00-00 00:00:00 Lækker opskrift vil også anbefale at smide en dåse tomatkoncentrat i det gør den en smule mere fyldig
|