Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gulash Suppe

Gulash Suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :


Gulash Suppe, billede 4 Gulash Suppe, billede 1 Gulash Suppe, billede 2 Gulash Suppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5-600 g.skært oksekød i små tern
2 hakkede løg
2-3 spsk.paprika
1 tsk.spidskommen
400 g.skrællede kartofler
2 ds.flåede hakkede tomater
 l.bouilllon
6 peberfrugter
 persille
 
 
Opskrift:
Kød og svitses og krydres med paprika samt kommen.

Kartofler i tern hakkede løg, tomat og bouillon tilsættes og suppen koges i 15 min.

Kom peberfrugt i tern ved og kog i yderligere 10 min.

Servér suppen rygende varm med et drys persille.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (29 stemmer)

Opskriften er vist 74869 gange,
og udskrevet 3413 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jette Öring, Skåne, Sverige  -  2015-04-22 18:34:36
Vil pröve den til 10-12 personer, det er vel blot at " gange " de angivne mål med 3? ( opskriften er jo til 4 personer). Vil brune ködet först, tilsätte bouillon'en og lade det småkoge i ca 1 time og derpå fölge resten af jeres opskrift. Tror at den bliver super/Jette

Mette   -  2012-04-28 19:42:46
Laver det gerne med tern af gulerødder og pastinakker også. Gir´mere smag til suppen. Evt. lidt bacon. evt. lidt chilli, for at gi den lidt bid.

  -  2011-05-19 21:49:03
jeg elsker den. den har den lette koncentrat ...

den bløde mand  -  2010-06-13 15:37:25
øj øj øj øj øj det er godt. laver den med jævne mellemrum og den score stadig billige point hos kæresten såvel sivgerfamilien

Karin  -  2009-08-25 09:52:01
Super skøn suppe. Kan stærkt anbefales. Jeg kom også et par gulerødder i.

gurli54  -  2008-11-21 18:10:25
Der står 1½ litter bouillion = vand

Annika  -  2008-03-01 22:15:24
Hvor meget vand skal der tilsættes?

Birthe  -  2008-01-31 11:54:16
Kunne i ikke tage og skrive hvor man evt. kan købe specielle krydderier. Eks. Gulyas kryddericreme??? Jeg har ikke kunne få det i Brugsen/Føtex.

judith  -  2007-11-23 09:53:29
smager bedst med ungarske gulyas krydderikreme

Mads  -  2007-10-17 21:28:53
Kan kun sige et ord "SMUKT"

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Nu er jeg jo vild med rigtig mørt kød, så jeg brunede kødet og tilsatte bouillonen og lod kødet koge ca. 1 time før jeg tilsatte kartofler, løg og tomater.

Kecia  -  0000-00-00 00:00:00
Den er rigtig lækker, smager fantastisk godt og er god om vinteren... fordi så varmer den godt..

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig opskift. godt når det er koldt. Varmer godt.

PeterRef  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker opskrift vil også anbefale at smide en dåse tomatkoncentrat i det gør den en smule mere fyldig