Kaperssovs

Kaperssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.margarine
2 spsk.mel
3 dl.kartoffelvand/vand
1-2 dl.hvidvin
1 bouillonterning, grøntsag
2-3 spsk.kapers
1-2 spsk.eddike
 sukker
 peber
 evt salt
 
Opskrift:
Smelt margarinen, kom melet i, rør rundt, tilsæt væden lidt efter lidt.

Kog sovsen igennem, tilsæt krydderier og kapers.





karakterer:
Opskriften er vist 50058 gange,
og udskrevet 1100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-05 15:38:14
Smager rigtig dejligt til f.eks. fasanbryst stegt som wienersnitzler.