Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syriske brødboller

Syriske brødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Syrien

SyrienIndsendt :



Ingredienser:
1/4 pk.gær
1 1/2 dl.vand
1 tsk.salt
1/2 spsk.olie
250 g.hvedemel
 
 
Opskrift:
Opløs gæren i håndvarmt vand

Tilsæt olien og saltet. Tilsæt melet lidt ad gangen. Ælt dejen sammen til en meget blød dej.

Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 minutter.

Ælt dejen på en meldrysset bordplade og del den i seks boller. Tryk bollerne flade og lad dem efterhæve i ca. 30 minutter.

Bag bollerne på en tør stegepande ved svag varme. Bag bollerne, til de er lysebrune på begge sider. Prøv evt. med en stegenål om bollerne endnu er klæbrige indeni.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (32 stemmer)

Opskriften er vist 14058 gange,
og udskrevet 165 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu