Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marengskager

Marengskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Marengs

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 æggehvider
½-1 tsk.citronsaft
8-10 spsk.sukker
 
2 spsk.lemon curd (citroncreme, færdigkøbt)
2 dl.piskefløde
 Frisk frugt f.eks. kiwi, vindruer, jordbær
 Citronmelisse
 
Opskrift:
Pisk hviderne stive med citronsaft. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen under stadig piskning. Sprøjt marengsmassen ud i smurte, meldryssede portionsforme af aluminium. Bag marengskagerne ved 125 grader i 1½ time, sluk for ovnen og lad kagerne køle helt af i ovnen - gerne natten over. Fordel den syrlige lemon curd på kagerne. Pisk fløden og fordel også den på kagerne. Dekorer med frugt, bær og citronmelisse.

Bages ved 125° i 90 minutter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 55862 gange,
og udskrevet 309 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu