Gulerodsovs
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Skræl gulerødderne. Skær dem i skiver. Pil og hak løget. Vask citronen. Skær skallen af i tynde skiver, uden at der kommer for meget af det hvide med, og pres citronen. Kog gulerødder, løg, laurbærblad, citronskal samt bouillon i en gryde. Kog grøntsagerne meget møre, ca. 1/2 time, under låg. Fjern laurbærbladet og citronskallen. Tilsæt citronsaft, og blend sovsen. Hæld sovsen tilbage i gryden, og varm den igennem. Tilsæt smør eller margarine samt mynte, og smag til med salt og peber.
Tips: Anvendelse: Stegt eller dampet fisk, fiskefrikadeller og stegt kylling. |
|
Opskriften er vist 13410 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer line - 2009-11-12 15:37:55 rigtig lækker sovs til stegt kylling og kartofler! Børnene er vild med den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne