Gulerodsovs

Gulerodsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Grønsagssaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 gulerødder
100 g.løg
0.5 Citron, skal og saft heraf
1 laurbærblad
4 dl.hønsebouillon
15 g.smør eller margarine
0.5 spsk.friskhakket mynte eller 0.5 tsk tørret
 
 
Opskrift:
Skræl gulerødderne. Skær dem i skiver. Pil og hak løget. Vask citronen. Skær skallen af i tynde skiver, uden at der kommer for meget af det hvide med, og pres citronen. Kog gulerødder, løg, laurbærblad, citronskal samt bouillon i en gryde. Kog grøntsagerne meget møre, ca. 1/2 time, under låg. Fjern laurbærbladet og citronskallen. Tilsæt citronsaft, og blend sovsen. Hæld sovsen tilbage i gryden, og varm den igennem. Tilsæt smør eller margarine samt mynte, og smag til med salt og peber.

Tips:

Anvendelse:
Stegt eller dampet fisk, fiskefrikadeller og stegt kylling.





karakterer:
Opskriften er vist 13410 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-12 15:37:55
rigtig lækker sovs til stegt kylling og kartofler! Børnene er vild med den