Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgsmarinade

Hvidløgsmarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
9 spsk.olie (madolie og salatolie)
6-9 spsk.soya
6-9 spsk.citronsaft (plasticcitron)
6-10 fedhvidløg
 sort peber (efter behag)
 
 HUSK INGEN SALT
 
 


Opskrift:

Alle ingredienser blandes i en blender. Kødet kommes i et fad, overheldes med marinaden, tildækkes med husholdningsfilm. Kommes i køleskabet i ca. 1 døgn. Vendes 2-4 gange på det døgn.

Tips:

Kan bruges til svinekød og fjerkræ. Er utroligt god til schnitzler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (64 stemmer)

Opskriften er vist 92020 gange,
og udskrevet 1793 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jette  -  2017-01-01 21:12:07
den er super god både til svinekød og oksekød bruger den meget tit


Marco  -  2014-05-23 16:51:57
jeg lavede en potion og det var nok til 3 store stykker kød jeg var ikke så vild med den men det var resten af familien


Mathias  -  2012-10-15 10:29:32
Suuuuper god marinade.. jeg lavede den og hældte den i en pose og lagde stegen i (oksecuvette) og så i køleskabet, men den fik kun 2 timer den samgte KONGE!! :D den skal helt sikkert bruges igen. :D


Michael  -  2011-06-29 02:01:25
Martin, soayen bruges som regel til at erstatte salt, da det er væsentligt sundere


Martin  -  2009-01-23 22:28:44
Er der nogen der ved helt præcist hvad soyaen gør ved en marinade? Fremhæver den nogle smage eller


heidi  -  2008-12-14 20:54:24
er den gå i salat eller er det kun til kød?


Lotte  -  2007-11-29 18:20:57
Put kødet i en pose og hæld marinaden over. Sørg for, at der ingen luft er i posen. På den måde bliver alle overflader af kødet marineret hele tiden, og man skal ikke gå og vende det.


Bo  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg må give Kim ret, det er en fantastisk marinade... Den er også perfekt til når man skal grille Oksekød.... DEN SMAGER BARE GODT....


Kim  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor denne marinade kun får 4.7 i karakter forstår jeg ikke. Jeg bruger den ofte til oksekød når vi får fondue, og jeg får altid ros for marinaden....smager skønt