Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Vinblade, fyldte (koupepia)

Vinblade, fyldte (koupepia), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
375 g.konserverede vinblade
1 løg
2 spsk.vindruekerneolie
250 g.hakket lammekød
2 dl.kogte ris
2 spsk.hakket persille
2 tsk.hakket mynte
1.5 tsk.salt
 friskkværnet peber
2 spsk.citronsaft
1 tsk.smør
5 dl.grønsagsbouillon
 


Opskrift:

Vinbladene skylles i koldt vand, derefter dampes de i tre minutter. Lad dem dryppe af i et dørslag.

Pil og hak løget, svits det så det er klart. Rør løget sammen med lammekødet, olien, krydderurterne og risene. Smag til med salt og peber.

Vinbladene lægges med den blanke side nedad, placer en spiseskefuld fars på hvert blad. Bladets ender og sider foldes om fyldet, således at der dannes en rulle.

Læg nogle af de overskydende vinblade i bunden. Vinbladsrullerne pakkes tæt sammen. Dryp rullerne med citronsaft og dæk til sidst med vinblade. Bouillon og smørret hældes ved. Placer en tallerken over ruller således at de ligger i et let pres mens de dampes.

Damp rullerne under låg i 30 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8629 gange,
og udskrevet 226 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu