Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kærnemælksuppe

Kærnemælksuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kærnemælksuppe, billede 4 Kærnemælksuppe, billede 1 Kærnemælksuppe, billede 2 Kærnemælksuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 dl. Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Opskrift:
Mel og sukker blandes godt i en tykbundet gryde og udrøres med kærnemælken. Citronskal og vanillesukker tilsættes og suppen bringes i kog under kraftig piskning, så den ikke skiller.

Efter et kort opkog tilsættes rosinerne og suppen smages til med sukker. Æg piskes med lidt sukker i en skål, og vendes herefter i suppen.

Tips:

I stedet for æg kan man servere flødeskum (af ca. 1 dl piskefløde) til suppen. Rosinerne kan ombyttes med snittede mandler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 85675 gange,
og udskrevet 2098 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5391 (1283 kcal)
KJ pr. Pers. 1347 (320 kcal)
Vægt ialt 1491 gram
Vægt pr. Pers. 372 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 361 KJ (86 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 15.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu