Blåbærcrumble
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De endnu frosne blåbær blandes med sukkeret og vaniljesukker hældes i et tærtefad ca. 27 cm. i diameter
Crumble: Alle ingredienser røres sammen og fordeles over blåbærrene i smurte tærteforme. Bages 30 min ved 165 grader. |
|
Opskriften er vist 4542 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne