Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kammerjunkere med kardemomme

Kammerjunkere med kardemomme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Kammerjunker

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
lidt Kardemomme, stødt
   
Opskrift:
Dejen æltes og trilles i lange længder, der deles i små stykker på størelse med en valnød.

Disse stykker trilles derpå i hænderne til boller, der stilles på plade og bages i 10 min i en god varm ovn ved 220 grader.

FØR bollerne er kolde, skæres de igennem og ristes ved svag varme 190 grader


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (53 stemmer)

Opskriften er vist 29997 gange,
og udskrevet 1235 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10038 (2390 kcal)
KJ pr. Portion 10038 (2390 kcal)
Vægt ialt 627 gram
Vægt pr. Portion 627 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1599 KJ (380 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 18.1 gram
Kulhydrat 49.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

vibeke dalberg 030710  -  2010-07-03 20:05:42
mine børn udråbte dem som de bedste nogensinde!

tommy  -  2008-04-17 17:20:06
hej. jeg regner mig selv for at være en rimelig habil bager. men denne opskrift er dog noget af det ringeste jeg har prøvet. boller er tørre og smulrer fra hinanden, når man skærer dem over - også når de er varme og med globalkniv. så øv øv duer ikke...

Lis Andreasen  -  0000-00-00 00:00:00
det smager bare super godt