lammekød u/ben udskåret af bov, hals eller bryst 500-600 g. lammekød u/ben udskåret af bov, hals eller bryst
1
stort
løg 1 stort løg
2-3
fed
hvidløg 2-3 fed hvidløg
1
stort
bundt persille 1 stort bundt persille
1
peberfrugt 1 peberfrugt
1
håndfuld
hakkede valnødder 1 håndfuld hakkede valnødder
2
dl.
yoghurt 2 dl. yoghurt
2
spsk.
olie 2 spsk. olie
1
tsk.
pulveret spidskommen 1 tsk. pulveret spidskommen
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Afpuds kødet for større fedtforekomster og evt. sener, skær det i mundrette stykker på et par cm.
Rens og hak løg, hvidløg og persille (hakkes fint). Opvarm olien på en pande, og brun kødet af et par omgange. Når kødet er færdigbrunet kommer du løg og hvidløg på panden og lader det snurre lidt, hvorefter kødet lægges tilbage i panden igen.
Tilsæt derefter persille krydderier og yoghurt, lad det snurre lidt sammen med kødet. Rens og hak peberfrugten imens.
Bland derefter den hakkede peberfrugt og valnødderne i, læg et låg på panden og lad det småsnurre i ca. 3 kvarter, hvorefter retten er klar til servering.
Lyst brød eller kogte ris er godt tilbehør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(13 stemmer)
Opskriften er vist 13246 gange, og udskrevet 386 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider