Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarberfool

Rabarberfool, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.røde rabarberstilke
150 g.sukker
1 appelsin
1 tsk.vanillesukker
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skyl rabarberne og snit dem fint. Skyl appelsinen, riv skallen fint og pres saften. Kom rabarber, appelsinskal og saft og sukker i en gryde og damp rabarberne lige netop møre under låg. Tag rabarberstykkerne op med en hulske og lad væden dampe lidt ind. Bland rabarberne med væden og vanille, og smag om der skal mere sukker i. afkøl rabarberne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14117 gange,
og udskrevet 158 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mormor  -  2012-06-01 20:25:43
Rabarberne blandes med pisket flødeskum og serveres i portionsglas, lækkert!

Njord  -  2011-05-29 07:57:34
Randi - Fool er en brittisk dessert. Ful medames er en arabisk ret,der rigtig nok oftest spises til morgenmad. Begge dele smager genialt.

Bodil  -  2008-07-12 12:48:30
Alt for meget sukker efter min mening, selvom flødeskummet dæmper den hvinende søde smag lidt.

Randi  -  0000-00-00 00:00:00
Er det en morgenmad? Fool er jo ofte en arabiske morgenmad baseret på bønner...

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad bruges fløden til?