Skyl rabarberne og snit dem fint.
Skyl appelsinen, riv skallen fint og pres saften.
Kom rabarber, appelsinskal og saft og sukker i en gryde og damp rabarberne lige netop møre under låg.
Tag rabarberstykkerne op med en hulske og lad væden dampe lidt ind.
Bland rabarberne med væden og vanille, og smag om der skal mere sukker i.
afkøl rabarberne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14456 gange, og udskrevet 165 gange.
Kommentarer
Mormor - 2012-06-01 20:25:43 Rabarberne blandes med pisket flødeskum og serveres i portionsglas, lækkert!
Njord - 2011-05-29 07:57:34 Randi - Fool er en brittisk dessert. Ful medames er en arabisk ret,der rigtig nok oftest spises til morgenmad. Begge dele smager genialt.
Bodil - 2008-07-12 12:48:30 Alt for meget sukker efter min mening, selvom flødeskummet dæmper den hvinende søde smag lidt.
Randi - 0000-00-00 00:00:00 Er det en morgenmad? Fool er jo ofte en arabiske morgenmad baseret på bønner...
Pia - 0000-00-00 00:00:00 Hvad bruges fløden til?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider