Rabarberfool

Rabarberfool, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :

Ingredienser:
350 g.røde rabarberstilke
150 g.sukker
1 appelsin
1 tsk.vanillesukker
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skyl rabarberne og snit dem fint. Skyl appelsinen, riv skallen fint og pres saften. Kom rabarber, appelsinskal og saft og sukker i en gryde og damp rabarberne lige netop møre under låg. Tag rabarberstykkerne op med en hulske og lad væden dampe lidt ind. Bland rabarberne med væden og vanille, og smag om der skal mere sukker i. afkøl rabarberne.


karakterer:
Opskriften er vist 15012 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mormor  -  2012-06-01 20:25:43
Rabarberne blandes med pisket flødeskum og serveres i portionsglas, lækkert!

Njord  -  2011-05-29 07:57:34
Randi - Fool er en brittisk dessert. Ful medames er en arabisk ret,der rigtig nok oftest spises til morgenmad. Begge dele smager genialt.

Bodil  -  2008-07-12 12:48:30
Alt for meget sukker efter min mening, selvom flødeskummet dæmper den hvinende søde smag lidt.

Randi  -  0000-00-00 00:00:00
Er det en morgenmad? Fool er jo ofte en arabiske morgenmad baseret på bønner...

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad bruges fløden til?