Tunfiskesalat

Tunfiskesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.hakket agurk
1 ds.tun naturel (ca. 200 g)
3 hårdkogte æg
4 spsk.mayonnaise
60 g.fyldte oliven
 dild
 salt
 peber
 karry
1 salathoved
 
Opskrift:
Skræl agurken og hak den fint. Hæld olien fra tunen. Skær den i små stykker. Hak 2 af de kogte æg og bland dem med fisken, den hakkede agurk og mayonnaisen. Smag til med krydderierne.

Skær salaten i strimler og læg dem i bunden af portionsglas. Fordel fiskeblandingen herover. Pynt hvert glas med oliven, dild og æggebåde. Kan serveres med: Ristet brød og smør.





karakterer:
Opskriften er vist 19637 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu