Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spinatpandekager

Spinatpandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
150 g.blancheret hakket spinat
150 g.hvedemel
1 tsk.salt
2 dl.mælk
1 dl.vand
2 æg
 dl.piskefløde
 
 Fyld:
50 g.margarine
4 spsk.hvedemel
1 ds.aspargessnitter
 dl.aspargeslage
 dl.piskefløde
200 g.rejer/tun
 Salt
 hvid peber
 Citronsaft
 
Opskrift:
Pandekager:
Spinaten tøes op og drænes. Bland mel og salt og tilsæt mælk og vand, røres til dejen er glat. Æggene røres i et ad gangen. Pisk fløden stiv og tilsæt den. Bland den drænede spinat forsigtigt i. Bag tynde pandekager.

Fyld:
Smelt margarinen og tilsæt melet. Spæd op med aspargeslage og fløde. Bland aspargessnitter og rejer i og smag til med salt, peber og citronsaft. Kom en god spsk fyld på hver pandekage og rul pandekagerne sammen om fyldet. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys evt. med reven ost og et par smørklatter. Varmes i ovn ved 225 grader i ca. 12 min.

Serveringsforslag:
Frokost-/forret:
Pynt med salatblade, tomatbåde og halve hårdkogte æg.

Hovedret:
Servér spinatpandekager til kogt torsk med grovflutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (163 stemmer)

Opskriften er vist 36259 gange,
og udskrevet 863 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Fru Møller  -  2011-01-21 12:01:54
Har lige lavet dem uden fløde. Udskiftede fløden med minimælk og brugte drænvandet fra spinaten istedet for alm. vand. De er fine grønne og nemme at stege tynde. En "gemme opskrift"! for mig :o)

  -  2009-08-28 10:12:58
Der behøves overhovedet ikke alt den fløde, man kan nøjes med 1 dl til fyldet. Rigtig god opskrift!

Madelskeren  -  0000-00-00 00:00:00
Mmm.. Lyder som nogle gode pandekager! Mon man kan skifte fløden ud med mælk eller kaffefløde? Vil jeg prøve..