smuttede, hele mandler 3.5 dl. smuttede, hele mandler
2
kanelstænger 2 kanelstænger
200
g.
rosiner 200 g. rosiner
1
spsk.
stødt kanel 1 spsk. stødt kanel
2
dl.
olivenolie 2 dl. olivenolie
2
tsk.
revne løg 2 tsk. revne løg
5
dl.
tomatjuice (kør fx. 600 - 800 gram tomater gennem en saftpresser) 5 dl. tomatjuice (kør fx. 600 - 800 gram tomater gennem en saftpresser)
2
kg.
flået tomater på dåse (eller en tilsvarende mængde, friske) 2 kg. flået tomater på dåse (eller en tilsvarende mængde, friske)
1.5
kg.
kartofler (skrabede) 1.5 kg. kartofler (skrabede)
eventuelt vand til det dækker retten eventuelt vand til det dækker retten
Opskrift:
Mariner lammet i hvidløg, safran, ingefær, paprika, peber, løg, stødt og hel kanel i 3-4 dage i køleskabet.
Tør kødstykkerne af. Brun kraftigt i olivenolie, tilsat resten af ingredienserne, på nær mandler, rosiner og kartofler. Kog sagte 2 - 2 ½ time ved konstant skumning.
Lige inden kødet er mørt tilsættes resten (mandler, rosiner og kartofler) og retten koger ca. 20 minutter ekstra.
Pynt med hakkede koriander/persille, og server retten med et godt brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7841 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider