Tænd ovnen på 175 grader.
I en gryde svitses løget i olien. Tomaterne tilsættes sammen med laurbærblade, salt peber og timian. Lad det simre i ca. 5 min. Vandet fra tunen hældes fra, og tunen tilsættes. Bland det hele godt og sørg for at røre tunen godt ud.
Panden tages af varmen, og laurbærbladene tages op. Æggene piskes sammen og blandes i pandemixet.
Smør en form, der kan indeholde ca. 1,25 l. Pandemixet hældes op i formen og stilles i ovnen i ca. 1 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(13 stemmer)
Opskriften er vist 22090 gange, og udskrevet 561 gange.
Kommentarer
Rasmus - 2020-06-10 19:28:20 Den er god
alex - 2019-08-27 12:03:28 God pate nem at lave og snager godt på et stykke brod
Jeg bruge to dåse tun saga det smager mere af tun
dorthe - 2016-01-11 20:23:32 Lækker ret som jeg gerne kommer ca 3 fed hvidløg i også og en salat med spinat blade og æblestykker og puch ost skåret i små firkanter og måske et stykke brød til.
Ole Hopff - 2012-12-14 19:26:48 Jeg kommer nogle gange ærter, ananasstykker og/eller champignon i, det giver en god forandring.
- 2012-08-13 09:55:56 Super god og nem frokost ret
Hjemmekokken - 0000-00-00 00:00:00 En billig og (for) nem fiskepaté. Genial på frankbrød og god som forret.
- 0000-00-00 00:00:00 En lækker og billig fiskepate. Der kan tillige tilsættes 1 ds. torskerogn
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider