Tun- og torskerognsfrikadeller

Tun- og torskerognsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Tun- og torskerognsfrikadeller, billede 4 Tun- og torskerognsfrikadeller, billede 1 Tun- og torskerognsfrikadeller, billede 2 Tun- og torskerognsfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds. Tun i vand. konserves 150g. 1 dåse tun i vand vejer ca. 150 g. drænet vægt.
1 ds. Torskerogn. konserves 1 ds. torskerogn vejer 200 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Tun findeles med en blende eller en gaffel. Løget hakkes og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser, farsen skal være fast.

Formes og steges som almindelige frikadeller.


karakterer:
Opskriften er vist 59067 gange,
og udskrevet 1646 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2765 (658 kcal)
KJ pr. Pers. 691 (164 kcal)
Vægt ialt 647 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 427 KJ (101 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

J.L.  -  2014-02-18 19:26:17
Virkelig lækker! Tilføj dild og citronsaft, det gør den bestemt mere spændende.

Missrefsgaard  -  2013-06-24 14:40:43
Smager rigtig godt, tilføjede frisk basilikum og hvidløg/chili pasta - men ikke sidste gang jeg laver denne ret

Maria  -  2011-06-13 19:14:16
Rigtig nem, hurtig og lækker opskrift!

Inge V.  -  2010-05-19 14:13:47
God og nem ret. Vi har lige spist den til frokost. Tror at lidt kapers eller hakkede oliven i farsen, vil være godt.

LT  -  2010-01-18 13:08:28
Lidt frisk chili, limejuice/skal, finthakkede forårsløg i stedet for almindelige løg og endelig lidt finthakket thai-basilikum: Hurtige Thai-fiskedeller.

beckstouby  -  2009-03-08 19:51:10
Lidt sjov konsistens - men god smag og ungerne var vilde med dem, så kan anbefales

carsten  -  0000-00-00 00:00:00
hurtig, nem, lækker

  -  0000-00-00 00:00:00
Nem billig ret og så er den god. Prøv at komme dild eler andre "urter i til en forandring.Det gør den ikke ringer