Tun- og kartoffelsalat

Tun- og kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 kg.nye kartofler
1 fedhvidløg
5 spsk.olivenolie
3 spsk.vineddike, rød- eller hvid
2 rødløg
250 g.cherrytomater
2 ds.tunfisk i olie
 salt
 peber
½ bdt.persille
 
Opskrift:
Kog kartoflerne til de er møre, men stadig faste. Skær dem i halve eller kvarte afhængig af størrelse, mens de stadig er varme. Vend dem med presset hvidløg, olie, eddike, salt, peber og hakket rødløg og lad salaten trække.

Halver tomaterne og bland dem med kartoflerne sammen med den afdryppede tun. Smag efter for salt og peber og drys med friskhakket persille.

Server salaten med et godt brød.


karakterer:
Opskriften er vist 10187 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu