Pil og hak løg og hvidløg fint. Hæld væden fra dåse tomaterne, og lad dem dryppe godt af. Skær dem igennem og fjern kerne. Mos tomatkødet med en gaffel.
Bland det hakkede kød, med de finthakkede løg, de mosede tomater, krydderier og æg. Ælt massen til en ret fast fars.
Form små kødboller eller pølser af farsen og steg dem 5-8 minutter på en pande i varm olie.
serveres rygende varme med ris og tsatsíkji (agurkesalat)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 34806 gange, og udskrevet 1006 gange.
Energi:
KJ total 6665 (1586 kcal)
KJ pr. Pers. 1666 (396 kcal)
Vægt ialt 1319 gram
Vægt pr. Pers. 329 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 505 KJ (120 kcal) Protein 8.3 gram Fedt 8.7 gram Kulhydrat 3.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Hanne - 2014-10-12 14:39:55 hej, de hedder faktisk Köfte og ikke Kjeftedes :)
amila - 2011-06-06 14:22:54 det smager super godt
jtr - 2008-05-30 18:49:18 lækkert!!! De er bare gode.
Grethe K - 0000-00-00 00:00:00 Lige efter vores smag. Såden skal det gøres.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider