Tunmedaljer med rejer og kaviar

Tunmedaljer med rejer og kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 frosne butterdejsplader
 
1 ds.tun i vand
1 hårdkogt æg
100 g.mayonnaise
3 spsk.creme fraîche
 purløg
 citronsaft
 salt
 peber
 sennep
 
150 g.rejer
4 småspsk kaviar
 dild
 
Opskrift:
Butterdejspladerne tør op og rulles ud til en rund plade, der afstikkes til medaljer, ca. 15 cm i diameter. Lægges på en smurt plade, prikkes let, pensles med æg og bager på næstnederste rille ved 200° i 15 min.


Den afdryppede tunfisk og ægget moses sammen med en gaffel, blandes i mayonnaise med creme fraîche og godt med klippet purløg, smages til med sennep, citronsaft og peber.


Kom lidt fyld oven på hver medalje og pynt med rejer, kaviar og en kvist dild.





karakterer:
Opskriften er vist 20373 gange,
og udskrevet 1015 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
man behøver kun at bruge creme fraiche:) hvis man vilo live lidt sundt