Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunmedaljer med rejer og kaviar

Tunmedaljer med rejer og kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 frosne butterdejsplader
 
1 ds.tun i vand
1 hårdkogt æg
100 g.mayonnaise
3 spsk.creme fraîche
 purløg
 citronsaft
 salt
 peber
 sennep
 
150 g.rejer
4 småspsk kaviar
 dild
 
Opskrift:
Butterdejspladerne tør op og rulles ud til en rund plade, der afstikkes til medaljer, ca. 15 cm i diameter. Lægges på en smurt plade, prikkes let, pensles med æg og bager på næstnederste rille ved 200° i 15 min.


Den afdryppede tunfisk og ægget moses sammen med en gaffel, blandes i mayonnaise med creme fraîche og godt med klippet purløg, smages til med sennep, citronsaft og peber.


Kom lidt fyld oven på hver medalje og pynt med rejer, kaviar og en kvist dild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 17959 gange,
og udskrevet 968 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Stinne  -  0000-00-00 00:00:00
man behøver kun at bruge creme fraiche:) hvis man vilo live lidt sundt