Skræl eller skrab gulerødderne, skær dem i små terninger og giv dem 2-3 minutters kogning i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad gulerødderne blive kolde. Udblød husblasen i koldt vand. Hæld væden fra tunfisken og pisk tunfisken igennem med en elpisker. Bland creme fraiche i og krydr med salt og peber. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad. Lad den blive håndvarm. Rør husblasen i en tynd stråle i tunfiskeblandingen. Kom gulerodsterninger og fintsnittet blegselleri og forårsløg i. Kom blandingen i en form og lad den stive på et koldt sted. Server tunfiskemoussen med creme fraiche, der er smagt til med salt, peber og citronsaft og tilsat hakket grønt f.eks. persille og/eller dild.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 20982 gange, og udskrevet 370 gange.
Kommentarer
Nina - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig god opskrift, men kronen på værket ville være et glas rød kaviar. Det giver også et ekstra pift til smagen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider