Tunfiskemousse med grønt

Tunfiskemousse med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Husblas, blade
2 ds.tun i vand
 dl.cremefraiche
 salt
 peber
2 gulerødder
1 stilkblegselleri
4 forårsløg
 
Opskrift:
Skræl eller skrab gulerødderne, skær dem i små terninger og giv dem 2-3 minutters kogning i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad gulerødderne blive kolde.

Udblød husblasen i koldt vand. Hæld væden fra tunfisken og pisk tunfisken igennem med en elpisker. Bland creme fraiche i og krydr med salt og peber. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad. Lad den blive håndvarm. Rør husblasen i en tynd stråle i tunfiskeblandingen.

Kom gulerodsterninger og fintsnittet blegselleri og forårsløg i. Kom blandingen i en form og lad den stive på et koldt sted.

Server tunfiskemoussen med creme fraiche, der er smagt til med salt, peber og citronsaft og tilsat hakket grønt f.eks. persille og/eller dild.





karakterer:
Opskriften er vist 23026 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god opskrift, men kronen på værket ville være et glas rød kaviar. Det giver også et ekstra pift til smagen