Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tunfiskemousse med grønt

Tunfiskemousse med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 bladehusblas
2 ds.tun i vand
 dl.creme fraiche
 salt
 peber
2 gulerødder
1 stilkblegselleri
4 forårsløg
 
Opskrift:
Skræl eller skrab gulerødderne, skær dem i små terninger og giv dem 2-3 minutters kogning i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad gulerødderne blive kolde. Udblød husblasen i koldt vand. Hæld væden fra tunfisken og pisk tunfisken igennem med en elpisker. Bland creme fraiche i og krydr med salt og peber. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad. Lad den blive håndvarm. Rør husblasen i en tynd stråle i tunfiskeblandingen. Kom gulerodsterninger og fintsnittet blegselleri og forårsløg i. Kom blandingen i en form og lad den stive på et koldt sted. Server tunfiskemoussen med creme fraiche, der er smagt til med salt, peber og citronsaft og tilsat hakket grønt f.eks. persille og/eller dild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 20705 gange,
og udskrevet 364 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nina  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god opskrift, men kronen på værket ville være et glas rød kaviar. Det giver også et ekstra pift til smagen