Vestindisk tunfiskerisotto

Vestindisk tunfiskerisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Vestindien

VestindienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.lange brune ris
2 spsk.olie
2 hakkede løg
1 grøn peberfrugt hakket
2 tsk.karry
200 g.jordnødder
 dl.æblejuice
2 spsk.citronsaft
1 æble i tern
1 spsk.sukker
 Salt
 peber
2 ds.tun
 
Opskrift:
Kog risene i kogende vand 10 minutter. Dryp dem godt af. Varm olien i en gryde. Svits løg og peberfrugt heri til de er bløde. Rør karryen i og svits den med 2 minutter. Rør så jordnødder, æble og citronsaft, æbletern, sukker og peber i. Bring det i kog og rør det godt sammen. Bland ris og tun i og lad det småkoge 10 minutter til risene er møre. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 16943 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (80 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu