Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vestindisk tunfiskerisotto

Vestindisk tunfiskerisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Vestindien

VestindienIndsendt :



Ingredienser:
225 g.lange brune ris
2 spsk.olie
2 hakkede løg
1 grøn peberfrugt hakket
2 tsk.karry
200 g.jordnødder
 dl.æblejuice
2 spsk.citronsaft
1 æble i tern
1 spsk.sukker
 Salt
 peber
2 ds.tun
 
Opskrift:
Kog risene i kogende vand 10 minutter. Dryp dem godt af. Varm olien i en gryde. Svits løg og peberfrugt heri til de er bløde. Rør karryen i og svits den med 2 minutter. Rør så jordnødder, æble og citronsaft, æbletern, sukker og peber i. Bring det i kog og rør det godt sammen. Bland ris og tun i og lad det småkoge 10 minutter til risene er møre. Smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (80 stemmer)

Opskriften er vist 15035 gange,
og udskrevet 337 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu