Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krebsehaler med ratatouille og frisk koriander

Krebsehaler med ratatouille og frisk koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1 ps.frosne krebsehaler el. jomfruhummerhaler
0.5 ps.Ratatouille (fås færdig i alle større supermarkeder)
2 fedfint snittede hvidløg
0.5 citron saft herfra
1 bdt.koriander
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tø krebsehalerne op.

Varm ratatouille i en gryde sammen med hvidløg. Smag til med salt, peber og citron.

Tilsæt krebsehalerne og varm dem hurtigt heri og vend med plukket koriander.

Server retten som den er eller evt. med kogte ris eller en sprød grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17082 gange,
og udskrevet 351 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu