Krebsehaler med ratatouille og frisk koriander

Krebsehaler med ratatouille og frisk koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :

Ingredienser:
1 ps.frosne krebsehaler el. jomfruhummerhaler
0.5 ps.Ratatouille (fås færdig i alle større supermarkeder)
2 fedfint snittede hvidløg
0.5 citron saft herfra
1 bdt.koriander
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tø krebsehalerne op.

Varm ratatouille i en gryde sammen med hvidløg. Smag til med salt, peber og citron.

Tilsæt krebsehalerne og varm dem hurtigt heri og vend med plukket koriander.

Server retten som den er eller evt. med kogte ris eller en sprød grøn salat.


karakterer:
Opskriften er vist 17716 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu