Mousse af tunfisk

Mousse af tunfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Husblas, blade
150 g.tunfisk naturel, fra dåse
1 spsk.citronsaft
125 g.kvark, fedtfattig
 salt
 peber
1 spsk.finthakket purløg
1 spsk.kapers
 
Opskrift:
Udblød husblas i koldt vand i ca. 5 min. Mos tunfisken til fin pure sammen med citronsaft, kvark, salt og peber. Smelt husblasen og rør det i tunmoussen. Stil moussen i køleskab. Lav små kugler af moussen med ske og læg dem pænt på tallerken sammen med purløg og kapers. Moussen kan holde i 2-3 dage i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 33304 gange,
og udskrevet 950 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-07 18:34:31
drop husblassen den er ikke nødvendig

  -   2005-01-01 01:01:01
Smagen er dejlig, men efter min mening er portionen for lille til 4 personer.

  -   2005-01-01 01:01:01
Pynt evt. med rejer og server med salat, dild dressing og lune flûtes.