Mousse af tunfisk

Mousse af tunfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 bladehusblas
150 g.tunfisk naturel, fra dåse
1 spsk.citronsaft
125 g.kvark, fedtfattig
 salt
 peber
1 spsk.finthakket purløg
1 spsk.kapers
 
Opskrift:
Udblød husblas i koldt vand i ca. 5 min. Mos tunfisken til fin pure sammen med citronsaft, kvark, salt og peber. Smelt husblasen og rør det i tunmoussen. Stil moussen i køleskab. Lav små kugler af moussen med ske og læg dem pænt på tallerken sammen med purløg og kapers. Moussen kan holde i 2-3 dage i køleskab.


karakterer:
Opskriften er vist 32072 gange,
og udskrevet 925 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-06-07 18:34:31
drop husblassen den er ikke nødvendig

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Smagen er dejlig, men efter min mening er portionen for lille til 4 personer.

Yun Mousse elsker  -  0000-00-00 00:00:00
Pynt evt. med rejer og server med salat, dild dressing og lune flûtes.