Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Marineret frisk tunfilet med salat af rødbede og mango samt rygeost

Marineret frisk tunfilet med salat af rødbede og mango samt rygeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
220 g.tunfilet
1 middel rødbede
1 mango, ikke for moden
1 citron
2 spsk.0,5% rygeost
 
 Pynt:
 kørvel.
 
Opskrift:
Fisken saltes let med fint havsalt ca. et døgn. Rødbeden rives på råkostjern og blancheres i kogende vand. Kom den straks i koldt vand og sigt væden fra, marinér den med lidt citronsaft salt og peber. Fisken skæres i super tynde skiver og lægges i vifte på tallerken. Dryp fileten med lidt meldon salt, frisk kværnet peber og lidt citronsaft. Skræl mangoen og riv den på råkost jern og vend den med rødbeden. Anret en lille formet top af rødbede og mango i fiskeviftens midte og pynt med et lille æg af den helt lette rygeost og lidt kørvel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11559 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu