Fisken saltes let med fint havsalt ca. et døgn.
Rødbeden rives på råkostjern og blancheres i kogende vand. Kom den straks i koldt vand og sigt væden fra, marinér den med lidt citronsaft salt og peber.
Fisken skæres i super tynde skiver og lægges i vifte på tallerken.
Dryp fileten med lidt meldon salt, frisk kværnet peber og lidt citronsaft.
Skræl mangoen og riv den på råkost jern og vend den med rødbeden.
Anret en lille formet top af rødbede og mango i fiskeviftens midte og pynt med et lille æg af den helt lette rygeost og lidt kørvel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11798 gange, og udskrevet 200 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider