Pommes Rösti

Pommes Rösti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Pommes ( Kartofler )

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pommes Rösti, billede 4 Pommes Rösti, billede 1 Pommes Rösti, billede 2 Pommes Rösti, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Kartofler og løg rives groft. De revne kartofler og løg presses/knuges fri for væde.

Bland kartofler, løg, æg, salt og peber godt sammen.

Formes til små flade klatkager, som steges i olien på en varm pande. Steges ca 3 -5 min på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 406885 gange,
og udskrevet 4618 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (93 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4120 (980 kcal)
KJ pr. Pers. 1030 (245 kcal)
Vægt ialt 1220 gram
Vægt pr. Pers. 305 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 16.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-09 10:32:24
Super godt men kartoflerne skal godtnok presses meget ellers bliver det for smattet når øget kommer i Knud den 09-02-2017

  -   2017-01-12 18:55:38
Skal de ikke koges først? :-0

  -   2016-01-29 12:12:21
Spørgsmål - Er kartoflerne Rå eller forkogte ??

  -   2015-09-27 10:54:33
Tusind tak for en dejlig opskrift. Jeg fik vist ikke dryppet mine kartofler godt nok af, så de var lidt våde, men det løste sig hurtigt med en håndfuld mel.

  -   2014-05-09 15:49:03
jeg har længe ledt efter en god opskrift på røsti,her var den bare, tak.