Kartofler og løg rives groft.
De revne kartofler og løg presses/knuges fri for væde.
Bland kartofler, løg, æg, salt og peber godt sammen.
Formes til små flade klatkager, som steges i olien på en varm pande. Steges ca 3 -5 min på hver side.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(91 stemmer)
Opskriften er vist 393531 gange, og udskrevet 4493 gange.
Energi:
KJ total 4120 (980 kcal)
KJ pr. Pers. 1030 (245 kcal)
Vægt ialt 1220 gram
Vægt pr. Pers. 305 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal) Protein 2.5 gram Fedt 0.8 gram Kulhydrat 16.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2017-02-09 10:32:24 Super godt men kartoflerne skal godtnok presses meget ellers bliver det for smattet når øget kommer i
Knud den 09-02-2017
Mikkel - 2017-01-12 18:55:38 Skal de ikke koges først? :-0
Jim - 2016-01-29 12:12:21 Spørgsmål - Er kartoflerne Rå eller forkogte ??
Tine - 2015-09-27 10:54:33 Tusind tak for en dejlig opskrift. Jeg fik vist ikke dryppet mine kartofler godt nok af, så de var lidt våde, men det løste sig hurtigt med en håndfuld mel.
bhygaard - 2014-05-09 15:49:03 jeg har længe ledt efter en god opskrift på røsti,her var den bare, tak.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider