Vagtel med porrer og kapers

Vagtel med porrer og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 vagtler
4 porrer
2 spsk.kapers
 frisk løvstikke
0.5 citron saft herfra
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun vagtlerne i en gryde med olivenolie. Krydr med salt og peber.

Steg dem færdige i en varm ovn ved 200 grader i 15 - 20 minutter.

Del porrerne og damp dem i en gryde med lidt vand og citronsaft.

Når vandet næsten er fordampet tilsættes kapers og løvstikke. Smag til med salt og peber.

Server til de gyldenstegte vagtler.


karakterer:
Opskriften er vist 12292 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu