Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Vagtel med porrer og kapers

Vagtel med porrer og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 vagtler
4 porrer
2 spsk.kapers
 frisk løvstikke
0.5 citron saft herfra
 olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Brun vagtlerne i en gryde med olivenolie. Krydr med salt og peber.

Steg dem færdige i en varm ovn ved 200 grader i 15 - 20 minutter.

Del porrerne og damp dem i en gryde med lidt vand og citronsaft.

Når vandet næsten er fordampet tilsættes kapers og løvstikke. Smag til med salt og peber.

Server til de gyldenstegte vagtler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11061 gange,
og udskrevet 217 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu