Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sate Ayam

Sate Ayam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :



Ingredienser:
2 kyllinge bryster
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
1 rødløg
 Palmesukker (Gula Jawa) eller sød soyasovs (Kecap Manis)
1 tsk.Gurkemeje
1 tsk.Koriander
 Salt
 peber
24 Sate spyd / små grillspyd
 
Opskrift:
Tænd grillen eller ovnen på 225 grader Læg grilspydene i blød i vand.

Start med at rengøre kyllinge stykkerne Del brysterne i stykker på ca. 1 x 2 x 2 cm Blend hvidløg, rødløg, gurkemeje, koriander og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der opnås en grødetmasse. Pensl kødet med olien Lad kødet trække i blandningen i ca 30 min Kom 3 - 4 stykker kyllige på hver grillspyd Kom grillspydene på grillen eller i ovenen Lad dem stege indtil kødet er mørt og husk at vende dem engang imellem.

Tips:

Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12067 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

boserup  -  0000-00-00 00:00:00
dårlig beskrivelse, der står ikke hvor meget palmesukker der skal bruges eller om det skal i marinaden eller ej