Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Snogbrødsdej Glutenfri

Snogbrødsdej Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Snobrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidSkt. Hans

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
225 g.hvid glutenfri mel.
75-100 g.fint majsmel.
1½-2 dl.soyamælk eller vand.
3 tsk.sukker.
1/4 tsk.salt.
30 g.smeltet mælkefri marg. eller olie.
1 æg (kan udelades)
2 tsk.guargum eller 1 spsk. Fiber
 


Opskrift:
Husk Lige inden vand eller mælk blandes i melet opløses guargum deri. Det er vigtigt, det hældes i dejen straks, da det ellers gelerer til en ubrugelig masse. Fiber Husk blandes i melet, før væden tilsættes.

Dejen er meget klistret, så det er en fordel, at smøre hænderne ind i olie, før dejen sættes på pinden. Ellers er kirurghandsker en fantastisk opfindelse til dette formål.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19456 gange,
og udskrevet 288 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

  -  2008-04-28 12:11:57
Vil lige gøre opmærksom på, at det ikke hedder snogbrød. Det har ikke noget med en snog at gøre, men "sno" fordi man snor det om pinden.

Anne Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er den samme, som snobrød, glutenfri, fra Dansk Cøliaki forening, som også står på jeres liste.