Snogbrødsdej Glutenfri

Snogbrødsdej Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Snobrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidSkt. Hans

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
225 g.hvid glutenfri mel
75-100 g.fint majsmel
1½-2 dl.soyamælk eller vand
3 tsk.sukker
0.25 tsk.salt
30 g.smeltet mælkefri marg. eller olie
1 æg (kan udelades)
2 tsk.guargum eller 1 spsk. Fiber
 
Opskrift:
Husk Lige inden vand eller mælk blandes i melet opløses guargum deri. Det er vigtigt, det hældes i dejen straks, da det ellers gelerer til en ubrugelig masse. Fiber Husk blandes i melet, før væden tilsættes.

Dejen er meget klistret, så det er en fordel, at smøre hænderne ind i olie, før dejen sættes på pinden. Ellers er kirurghandsker en fantastisk opfindelse til dette formål.





karakterer:
Opskriften er vist 22043 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-28 12:11:57
Vil lige gøre opmærksom på, at det ikke hedder snogbrød. Det har ikke noget med en snog at gøre, men "sno" fordi man snor det om pinden.

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift er den samme, som snobrød, glutenfri, fra Dansk Cøliaki forening, som også står på jeres liste.