Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grøntsager i wok med sursød sovs

Grøntsager i wok med sursød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 spsk.olie
350 g.babymajs skåret i halve
1 rød peberfrugt i strimler
350 g.diagonalt skårne gulerødder
350 g.bønnespirer
350 g.sukkerærter
2 spsk.sesamolie
½ tsk.friskkværnet sort peber
 
 Sauce
3 spsk.maizenamel
3 dl.ananassaft
2 spsk.sojasovs
1 lille stk. revet ingefær
1 fedknust hvidløg
 dl.grønsagsbouillon
1 spsk.honning
5 forårsløg skåret diagonalt
 
Opskrift:
Bland saucen af maizena, ananas og sojasovs, ingefær, bouillon, honning og løg, kom saucen i en lille kasserolle og bring den i kog, skru ned for varmen og små kog saucen i 5 min. fjern den fra varmen og stil den til side.

Opvarm wok over kraftig varme til den ryger, kom olien i og slyng den rundt. Stir-fry majs, peberfrugt og gulerødder i 4 min. tilsæt bønne- spirer og mange-tout ærter og stir-fry 2 min., tilsæt sursød sauce, skru med for varmen og småkog i 2 min. Smag til med sesamolie og sort peber.

Serveres med brune ris, hvis retten er vegetarisk, ellers til kylling, oksekød, eller fisk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 42370 gange,
og udskrevet 867 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mira  -  2008-10-04 15:07:30
Denne ret har vi også lavet i skolen, den smager fantastisk!