Blandede grønsager i østerssauce

Blandede grønsager i østerssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
6 stilkebok choy
2 storegulerødder
200 g.grønne bønner
1 spsk.olie
3 fedhakket hvidløg
125 g.bønnespirer
2 spsk.østerssauce
1 spsk.vand
1 tsk.brun farin
 
Opskrift:
Skyl bok choy-kålen grundigt og skær både blade og stængler i stykker à 5 cm. Skræl gulerødderne og skær i tynde mønter. Nip bønnerne og skær dem i stykker à 5 cm. Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt hvidløg og steg i 30 sekunder. Derefter tilsættes bok choy, gulerødder og bønner, og der lynsteges i 3 minutter. Tilsæt bønnespirer, østerssauce, vand og brun farin og kog videre i 1 minut. Server retten meget varm sammen med dampkogte, langkornede ris.


karakterer:
Opskriften er vist 19987 gange,
og udskrevet 282 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu