Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Peberstegt rensdyrkølle med flødesauce

Peberstegt rensdyrkølle med flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3-3.5 kg.rensdyrkølle
1 spsk.grønne peberkorn (madagascarpeber)
1 spsk.røde peberkorn (baies rouges)
1 spsk.friske timianblade
50 g.smør
2.5 dl.vand
4 dl.piskefløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bed slagteren om at udbene og snøre køllen. Få endelig benet med hjem. Knus de 2 slags peber med timian i en morter og smør det på kødet.

Varm smørret i en stegegryde og brun kødet godt på alle sider. Krydr med salt. Læg benet ved og spæd med vand og halvdelen af piskefløden. Lad stegen snurre under låg 1½-1¾ time, til et stegetermometer viser 62-65º.

Tag stegen op og lad den hvile tildækket i 20 min. Si skyen over i en anden gryde og kog den op. Tilsæt resten af piskefløden og jævn evt. saucen med lidt majsstivelse. Smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 22909 gange,
og udskrevet 631 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu