Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pizza med cremefraiche og tomat

Pizza med cremefraiche og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 tsk.tørgær
1 tsk.sukker
2 dl.håndvarmt vand
250 g.hvedemel
 salt
1 dl.olivenolie
 
 Fyld:
125 g.cremefraiche
90 g.ricotta
2 tsk.blandede hakkede krydderurter
2 spsk.olie
2 mellemstore løg, i tynde skiver
5 modne tomater, i skiver
2 fedhvidløg, i tynde skiver
50 g.marinerede sorte oliven
10 kvistefrisk citrontimian
 knust sort peber
 
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 200 grader. Tørgæren lægges i en skål sammen med sukker og varmt vand. Skålen stilles på et lunt sted i 5 minutter til blandingen skummer.

Mel og salt kommes i blenderen. Mens blenderen kører, tilsættes gærblandingen indtil der fremkommer en grov dej. Dejen tages ud på et meldrysset bord og æltes til den er glat og elastisk. Derpå lægges den i en oliepenslet skål, dækkes til og hæver på et lunt sted i 1½ time eller til den har antaget dobbelt størrelse. Dejen æltes igen kort igennem og rulles ud til en ca. 30 cm. cirkel. Læg forsigtigt dejen over på en slip-let bageplade.

Cremefraiche røres sammen med ricotta og krydderurter. Massen smøres på dejpladen. Lad ca 1 cm. kant stå fri.

Olien opvarmes på en pande og løgene sauteres ved ganske lav varme til de er meget bløde. Når de er let afkølede, fordeles de over ostemassen. Læg tomatskiverne i et jævnt lag ovenpå sammen med hvidløg, oliven, citrontimian og peber.

Bages i ca. 30 minutter til bunden er sprød og gylden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9988 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu