Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Elgbøffer med tyttebærsovs

Elgbøffer med tyttebærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket elgkød
1.5 tsk.salt
 peber
1–2 spsk.smør
2 dl.cremefraiche
3 spsk.tyttebærsyltetøj
1.5 tsk.timian
2–3 spsk.hele tyttebær
 
Opskrift:
Kom det hakkede elgkød i en skål, tilsæt salt og friskkværnet peber og bland det hel godt. Form farsen til 4 store bøffer.

Brun fedtstoffet i en stor stegepande, læg bøfferne i og brun dem på begge sider. Lad dem efterstege under låg til de er gennemstegte, ca. 7 – 8 minutter.

Rør creme fraiche, tyttebærsyltetøj og timian sammen. Smag til med sort peber og hæld sovsen op i en skål. Læg bøfferne på 4 tallerkner og pynt tallerknerne med hele tyttebær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 33780 gange,
og udskrevet 1120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu