Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kryddersild - spegesild/saltsild

Kryddersild - spegesild/saltsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :



Ingredienser:
1 Lille spand friskfanget sild
 
 Lage:
3 dl.Salt
2 dl.Sukker
1 dl.Herpes de Provence
2 tsk.Tørret fennikel
1 tsk.Hvid peber
3 tsk.Paprika mild
2 dl.Eddike hvid
½ dl.Vand
 
Opskrift:
Krydderierne blandes grundigt. Hovederne klippes af sildene der derefter skylles grundigt i koldt vand. Derefter lægges de lagvis i en spand, der drysses med krydderierne mellem lagene og til sidst hældes eddiken der er blandet med vandet over. De skal stå mindst i en måned i 4-8 grader.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Røde sild

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 36159 gange,
og udskrevet 593 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lydia Jensen  -  2011-12-12 22:17:26
That should be "Herbes de Provence" not herpes!!!!

hanne i paris  -  2011-06-08 22:25:19
Det hedder herbes de provence - herpes er en hudvirus!