Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold rababersuppe

Kold rababersuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1/2 kg.vinrabarber i stykker på 3-4 cm
7 dl.vand
2 dl.blandet saft
 sukker efter smag
 
 jævning:
1 dl.vand
25 g.kartoffelmel (2 strøgne spsk)
 
Opskrift:
Vand, saft og ca. 1 dl sukker bringes i kog. Rabarberstykkerne tilsættes og bringes langsomt i kog. Tages så af varmen, så det kan stå og trække 1/2 -1 time for at rabarberstykkerne ikke koger helt ud. Smages til med sukker. Bringes atter til kog, tages af blusset, jævningen tilsættes (må ikke koge). Suppen skal jævnes, så den er lidt tyndere end man ønsker at servere den, da den bliver tykkere ved afkøling. Serveres kold eller lun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 23376 gange,
og udskrevet 514 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu