Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Portvinskrans

Portvinskrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kranse

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.hvedemel
150 g.margarine
50 g.gær
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
2 æg
 
 Fyld:
50 g.rosiner
½ dl.portvin
50 g.mandler
50 g.margarine
45 g.sukker
 
 æg til pensling
 tesukker
 mandler
 
Opskrift:
Margarine og gær smuldres i melet. Sukker, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et lunt sted ca. ¾ time.

Fyld:
Rosinerne udblødes i portvinen. Mandlerne hakkes (tag lidt fra til pynt). Margarine og sukker røres sammen og tilsættes rosiner og mandler.

Dejen slås ned og udrulles til et rektangel ( ca. 20x60 cm.). Fyldet smøres på, og dejen rulles sammen på langs. Formes til en krans, som efterhæver på pladen ca. 15 minutter.

Pensles med æg, drysses med mandler og tesukker.

Bagetid ca 20-25 minutter ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6258 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu