Portvinskrans

Portvinskrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kranse

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
350 g.hvedemel
150 g.margarine
50 g.gær
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
2 æg
 
 Fyld:
50 g.rosiner
½ dl.portvin
50 g.mandler
50 g.margarine
45 g.sukker
 
 Pensling:
 æg
 Perlesukker/Tesukker
 mandler
 
Opskrift:
Margarine og gær smuldres i melet. Sukker, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et lunt sted ca. ¾ time.

Fyld:
Rosinerne udblødes i portvinen. Mandlerne hakkes (tag lidt fra til pynt). Margarine og sukker røres sammen og tilsættes rosiner og mandler.

Dejen slås ned og udrulles til et rektangel ( ca. 20x60 cm.). Fyldet smøres på, og dejen rulles sammen på langs. Formes til en krans, som efterhæver på pladen ca. 15 minutter.

Pensles med æg, drysses med mandler og tesukker.

Bagetid ca 20-25 minutter ved 200 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 6989 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu