Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Søndagsstang

Søndagsstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Stang

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1/2 dl.mælk
25 g.gær
150 g.margarine
350 g.hvedemel ( 6 dl )
1/2 tsk.salt
1/2 spsk.sukker
1 æg
 
 Fyld:
40 g.margarine
1 spsk.sukker
75 g.rosiner
15 g.hakkede valnøddekærner
 reven skal af 1 citron
 
 æg til pensling
 sukker
 
Opskrift:
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem. Dejen udrulles i et rektangel (ca. 15x40 cm.) Margarinen skæres i tynde skiver og lægges midt på dejen. Sukker, rosiner, valnøddekærner og citronskal drysses over. Siderne foldes ind til midten. Stangen flyttes over på en plade og efterhæver i 1/2 time.

Pensles med æg og drysses med sukker.

Bagetid ca. 25 min. ved 200 grader.

Tips:

Dejen kan evt. udrulles på bagepapir, så den er nemmere at flytte over på pladen.

I stedet for valnødder kan bruges hasselndder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5674 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu