Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karlsbadgiffel

Karlsbadgiffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.fløde
25 g.gær
100 g.margarine
300 g.hvedemel (5 dl)
2 spsk.sukker
1/2 spsk.salt
1 æg
 
 Fyld:
100 g.marcipan
2 æggehvider
15 g.smeltet margarine
 
 æg til pensling
10 smuttede mandler
 
Opskrift:
Fløden lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Fløde, sukker, salt og æg tilsættes. Dejen æltes igennem og stilles til hævning i ca. 1 time.

Fyldet røres sammen. Dejen slås ned og rulles ud i en stor trekant. Fyldet smøres på. Dejen rulles sammen fra den brede ende mod spidsen og lægges på en plade. Efterhæver ca. 20 minutter.

Pensles med æg og pyntes med mandler.

Bagetid 15-20 minutter ved 200 grader C.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5277 gange,
og udskrevet 97 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pippi  -  2009-11-13 09:09:46
Det ville dog være synd at bruge margarine til denne opskrift. SMØR - SMØR - SMØR :-)