Hvedeskorper

Hvedeskorper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 36 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
¼ l.mælk
50 g.gær
50 g.margarine
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt og sukker tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 minutter.

Dejen slås ned og trilles i 2 lange pølser. Pølserne skæres i 18 stykker, som stilles på plade. Efterhæver ca. 15 minutter.

Bagetid 10-12 minutter ved 200 grader.

De aflange boller flækkes og stilles på plade. Tørres 6 minutter ved 250 grader. Ovnen slukkes og skorperne tørrer ca. ¾ timer i ovnens eftervarme.

Tips:

Skorperne opbevares i kagedåse eller tætsluttende plastpose.

Serveres til kaffe og te med smør, ost og marmelade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8022 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu