Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Birkeshorn

Birkeshorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Morgenbrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Birkes

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
5 dl.lunken mælk
2 tsk.salt
2 tsk.sukker
75 g.smør
800 g.hvedemel
 æg til pensling
3-4 spsk.birkes
 
Opskrift:
Udrør gæren i den lunkne mælk. Kom salt og sukker i og tilsæt halvdelen af melet. Ælt smørret i og kom resten af melet i. Ælt dejen smidig. Stil den til hævninge et lunt sted, til den har fordobblet sit omfang. Del dejen i 4 portioner, som hver udrulles til en rund plade. Skær den i trekanter og rul hver trekant fra den brede side. Sæt hornene på bagepladen beklædt med bagepapair. Lad dem efterhæve 15 minutter, inden de pensles med æg og drysses med birkes. Bag hornene ved 220 grader i 10-15 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10961 gange,
og udskrevet 329 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu